NIEUW! Stoere feestruimte bij beej Mooren!

 

    

 

Je zal versteld staan... beej Mooren heeft haar naastgelegen ruimte omgetoverd tot een stoere horeca locatie waar je terecht kan voor een sfeervol feest tot maximaal 80 personen. Zoek je een unieke locatie voor een babyborrel, een jubileumfeest of heb je iets anders te vieren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

 

Catering
Je groepsactiviteit wordt georgaiseerd door ToffeDag.nl, de catering wordt verzorgd door beej Mooren en de Bekkerie. Wij werken met gevarieerde buffetten die je naar eigen wens kunt invullen. Hierbij hebben onze chefs een keuzemenu samengesteld met mogelijkheden die wij uiteraard graag met jou onder het genot van een bakje koffie bespreken. Zo krijgen we een beeld van jouw wensen en stellen we desgewenst samen een menu samen. Klik hier om al onze heerlijke gerechten en hapjes te bekijken.

 

Escape Room

Of probeer onze Toffe Escape Room, uniek met meerdere ruimtes en verlicht met blacklight: Escape House Horst. Een Escape Room waarbij je probeert te ontsnappen uit het huis van de familie Mooren bij beej Mooren. Ontdek de instructies van de maffia bende & kraak de kluis binnen 60 minuten. Klik hier voor meer informatie. 

 

Neem contact met ons op voor meer informatie en voor reserveringen:
Stuur een e-mail naar info@beejmooren.nl of bel 077-3980003.